Morgenmad, madpakke og andre måltider

Hvis I ikke selv ønsker at stå for morgenmaden, kan I bestille hos os. Husk! Der står kaffe og te i køkkenerne. I er altid velkommen til at lave Jer en kop kaffe/te.

Den enkle version – 35 kr.
Måltidet består af mælk og A38, samt havregryn og hjemmelavet müsli.

Denne morgenmad kan bestilles hele ugen.

Morgenkomplet – 95 kr.
Måltidet består af mælk, A38, hjemmelavet müsli, most fra Nybro Frugt, hjemmebagt brød, ost, kødpålæg og vores egne hjemmelavede marmelader. Frugt og grønt efter årstiden.

Bemærk! Morgenmaden gøres klar aftenen i forvejen og sættes over til Jer. I har så mulighed for at spise, når det passer ind i Jeres planer. I skal blot selv lave kaffen og sætte maden på bordet.

Madpakke – 70 kr.
Skal I på vandretur næste dag, er der mulighed for at få noget brød, pålæg, samt frugt og grønt til madpakken. Maden gøres klar, og sættes over sammen med morgenmaden. I skal selv smørre og pakke den.

Madpakke kan kun købes sammen med morgenkomplet. Morgenkomplet og madpakke kan vi desværre kun levere i weekender, helligdage og i juli måned.

Øvrige måltider
Vi har desværre ikke mulighed for at tilberede andre måltider. I stedet kan vi henvise Jer til de mange gode spisesteder i Faaborg eller Daglibrugsen i Millinge. Hvis I bestiller i forvejen er det muligt at få dem til at levere varerne, så det står klar når I kommer.

Det er også muligt at få leveret pizza fra pizzarierne i Faaborg.

© Copyright - Tidselkroggaard